zomaar

Wil je iets kwijt over je verblijf of over de wandeling…het eten of wat dan ook!

Let op: uw  reactie wordt niet direct geplaatst. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

36 gedachten over “zomaar”

 1. Hallo Koen en Sjors. Wat een geweldige B&B hebben jullie. Mooie kamers, prachtige badkamer en een goed bed. En niet te vergeten een heerlijk ontbijt. We hebben ons echt bijzonder welkom gevoeld. Bedankt voor de goede zorgen. Hans en Janneke Verdonk

 2. Echt een aanrader! Heerlijke kamer met superdouche en waanzinnig ontbijt. En ook nog een aardige Koen en Sjors! Dank jullie wel, Miriam

 3. Wat een uitstekend adres! Onze eerste kennismaking met het Pieterpad is met het verblijf bij Koen en Sjors uitstekend bevallen. Geweldige accommodatie om, na de eerste etappe, goede nachtrust en een fantastisch ontbijt met maar liefst 5 verschillende soorten heerlijke kazen, de tweede etappe te lopen naar Groningen.

  Bedankt!
  Pieter, Mieke, Rob en Wil

 4. Wij hebben met z’n vieren hier heerlijk 3 nachten geslapen en dankzij de overheerlijke ontbijten van Koen bovendien heerlijk gewandeld van Pieterburen tot Zuidlaren. Bij de Gouden Karper de laatste avond lekker gegeten. We kunnen met veel voldoening terugkijken op deze accommodatie en de ontspannen sfeer bij Koen en Sjors.

 5. Prima B&B !! Verzorgde en schone kamer met fijne douche. Heerlijk ontbijt, lekker buiten in het zonnetje. Top dat we ook onze lunch mochten maken.
  Kortom aanrader! Koen en Sjors,dank je wel voor het fijne en gastvrije verblijf.
  Ilse en Gretha.

 6. Van 27 op 28 maart heb ik gebruik gemaakt van de B&B van Koen en Sjors. Het is een zeer mooie ruime goed onderhouden kamer met veel ruimte. De douche is uitstekend en verfrist je na een wandeltocht. De eigenaar is een uitstekende gastheer en het ontbijt was voortreffelijk. De locatie is uitstekend en vlak langs de route van het Pieterpad.
  Kortom dit adres is een aanrader!!!

 7. Het was een gezellige verblijf met lekkere ontbijten ’s morgens en leuke gesprekken. Fijn ook dat we onze lunches klaar mochten maken,
  Heerlijke rustige omgeving, nette kamer en lekkere douche.
  B&B van Koen en Sjors is gastvrij en
  echt aan te bevelen!

 8. Beste Hans en Sjors
  Wat een top B&B ontvangst is net als de kamer het bed en het ontbijt 1 om niet meer te vergeten, alles ging zo ongedwongen en hebben heerlijk kunnen lachen onder het ontbijt
  Groetjes Ron & Ans

 9. Koen en Sjors,
  Wat een fijne b&b!
  Heerlijk ruim en gastvrij. Lekkere courgettesoep en een heerlijk goed gevuld ontbijt. Hartelijk dank voor een nachtje in jullie leven!
  Wendy, Shirra, Paula en Sandra

 10. Een topadres voor Pietepatters die een overnachting zoeken; ruim, goeie bedden, fantastische douche, heerlijk vers ontbijt zonder al de voorverpakte rommel en….aardige, gastvrije gastheer/vrouw!

 11. We hebben bij jullie gelogeerd op maandag 8 mei jl. tijdens onze Pieterpad wandeling. Wat een fantastische plek! Erg gastvrij en een heerlijk ontbijt s’ochtends met vers gebakken brood door Koen! Geen enkele vraag was te gek. Zelfs niet het vragen om een aardappelschilmesje! Top allemaal . Een aanrader voor
  iedereen die het Pieterpad loopt.

 12. Nog nooit eerder in B&B geslapen maar dit is echt top. Geweldig plek aan het water in oude centrum, helemaal opgeknapt, fraaie en grote slaapkamer met ruime douche. Ontbijt was perfect, vers gebakken, verse juicedrinks, verse jasmijn thee, een heerlijke koffie, en last but not least, een super vriendelijk, betrokken echtpaar dat de gelukkige eigenaar is van deze B&B, Koen en Sjors: enorm bedankt voor deze mooie ervaring.

 13. Wat een geweldige B&B. Heerlijke grote kamer met goede bedden. Een warm welkom van Koen en Sjors met de volgende ochtend een top ontbijt.
  Licht in het rustige deel van het centrum van Winsum, bijna aan de route van het Pieterpad.

 14. wat een gastvrijheid, wat een verwennerij. Alles was geweldig, de slaapkamer, de bedden en het uitgebreide, verse ontbijt. Heerlijk.
  Dank je wel Koen en Sjors.
  Ine en Barbara

 15. Wat n mooie locatie en fijn onderkomen hebben jullie. Was n prima slaap plaats en n heerlijk ontbijt en fijn dat we ook nog n broodje mee kregen voor de lunch.

 16. Hallo Koen en Sjors,
  we hebben een uitstekend verblijf gehad bij jullie,
  Een mooie ruime slaapkamer,
  en een uitstekend ontbijt!!!!
  Jullie gingen er efkes tussenuit,en er kwam ook een goeie vervanger,die ook uitstekend het ontbijt klaar gemaakt had !! een mooie aanrader…. jullie B&B !!!!

  gr.William en Maria
  veel succes

 17. Hallo Koen en Sjors,

  Geweldig jullie zeer ruime B&B, met heerlijke douche, goede matrassen en lekker ontbijt.
  Niet te vergeten jullie persoonlijke aandacht die prettig was.
  Voor herhaling vatbaar,
  Sjef en Mieke van Hoorn.

 18. Net terug van een overnachting tijdens onze eerste twee etappes van het Pieterpad. Koen en Sjors hebben we helaas niet leren kennen, die waren op vakantie, maar we werden welkom geheten door Symon, die ook een fijn ontbijt verzorgde. Dank aan het vertrouwen van Sjors en Koen dat wij, bij hun afwezigheid gewoon van hun huis konden genieten. Het B&B is ruim en van alle gemakken voorzien. En ook dank aan Symon voor de zorg en de aangename conversatie.

 19. Alles prima! Echte aanrader! Konden kop thee zetten, bladeren in boeken uit de boekenkast, fijne grote douche, heerlijk ontbijt met zelfgebakken brood ( en lunch voor vervolg pieterpad) , lekker gedineerd in de Gouden Karper en de hond mocht ook mee!
  Hartelijk dank Koen en Sjors!
  Danusia en Tjitske.

 20. Loes,Ria en Marion 11-2-2019
  Wat een super B&B.
  Mooie ruime kamer met ruime douche en heerlijke bedden.
  En s,morgens een heerlijk ontbijt door koen verzorgd.
  We konden voldaan onze tweede wandeldag naar Groningen beginnen.
  Hartelijke Groeten.
  De wandel vriendinnen uit Haarlem.

 21. Alweer 3 weken geleden hier begonnen aan het Pieterpad. Auto geparkeerd bij de bushalte bij de rotonde in Winsum en de bus naar Pieterburen genomen. De 1e etappe ging zo voorspoedig dat we in Winsum besloten nog wat verder te lopen. Uiteindelijk gestopt in Groningen-Noord (met nu toch wel pijnlijke voeten en benen) en van daaruit de trein naar Winsum. Koen en Sjors bleken nog op wintersport, dus we werden welkom geheten door Symon. Heerlijke douche genomen en toen op zijn aanraden lekker en niet duur gegeten bij Café J&A. Moe, maar voldaan heerlijk geslapen en de volgende ochtend uitstekend ontbijt verzorgd door Symon. Zaten nog gezellig te kletsen en misten daardoor precies onze trein naar Groningen Noord, dis dus maar 1x gaat op zondag! Dan maar met de auto naar Groningen (gratis parkeren op zondag nabij dit station). Gewandeld naar eind 2e etappe Groningen CS en onderweg het Groninger Museum bezocht. Daarna door naar Zuidlaren, waar we ook weer net de bus terug naar Groningen misten, dus maar snel wat gegeten in Zuidlaren en de volgende bus gepakt en daarna weer terug naar Winsum. Te moe om de fles wijn die op onze kamer klaarstond nog open te trekken, maar het gebaar werd zeker gewaardeerd. Volgende ochtend was Koen er weer om het ontbijt te verzorgen. Wederom heerlijk en gezellig. Ook vandaag konden we ons lunchpakket weer klaarmaken. Kortom; supergastvrije B&B die we aan iedereen kunnen aanraden!

 22. Alles was prima! Symon heeft een heerlijk ontbijt voor ons gemaakt! En het was ook een gezellig ontbijt ! De accommodatie was super! Hartelijk dank!
  Maria en Hida

 23. Een zeer aangenaam en prettig verblijf gehad bij jullie de afgelopen week met die warme dagen!
  Dank voor jullie goede zorgen, t lekkere ontbijt en de gezellige ‘babbel’momenten!
  Jolanda, Dre, Jurjen en Albertine

 24. Een fijne B&B, met een ruime kamer. Een heerlijke douche na een Pieterpad route te hebben gelopen. ‘S morgens een lekker ontbijt met vers gebakken brood en eigen gemaakte jam. We mochten zelfs een lunchpakketje maken die we mee konden nemen voor onze volgende wandeling.
  Bedankt!

  Groetjes vanuit Limburg, Frank en Ans

 25. Een gezellige B&B in het historische gedeelte van Winsum. Goede bedden, een prima douche en een gezellig ontbijtmomentje met Koen en Sjors! Bedankt voor de gastvrijheid!
  P.S. Restaurant de Gouden Karper is een aanrader, vooral de pruimen!

 26. Onze eerste overnachting van ons Pieterpad avontuur!
  Een prima eerste overnachting! Superaardige mensen, Koen en Sjors, grote kamer waar je verblijft met heerlijke, grote bedden!
  Ontbijt is super! Gezellig bij Koen en Sjors in de grote keuken.
  Al met al een aanrader als je een B&B zoekt in Winsum.

 27. Ons Pieterpad avontuur is begonnen. Na een heerlijke wandeling vanuit Pieterburen met alleen maar vriendelijke mensen onderweg komen we aan bij Kwoos. Een goed verzorgde B&B met een goed verzorgd ontbijt. Jammer dat onze ontvangst door Koen heel onprettig was. We hebben ons alles behalve welkom gevoeld. Voor ons een domper op het einde van een heerlijke dag

  1. Het ongenoegen was geheel wederzijds. Goed aangevoeld dat ik jullie het liefst had willen wegsturen.

   Voor toekomstige gasten

   Wat wij graag willen:
   Dat je het naar je zin hebt en het laat weten als er iets is.
   In overleg bepalen hoe je laat je wilt ontbijten.

   Wat wij niet willen:
   Een boodschap voor je doen, bv voor je naar de apotheek gaan tijdens jouw wandeling.
   Om 10 uur ontbijten “omdat het vakantie is” en “omdat dat in een hotel ook kan”.

 28. Geweldig!
  Mooie en ruime kamer, fijne douche, lekkere bedden en erg fijne en gastvrije ontvangst!
  Mooie ligging. Een aanrader!

 29. Prima overnachting gehad bij Koen en Sjors. Riante kamer waar je rustig in heen en weer kunt ijsberen. Van alle gemakken voorzien. Op verzoek een goed veganistisch ontbijt genoten gecombineerd met een goed gesprek met Koen. Top!

 30. Wij hebben genoten van een overnachting bij Koen en Sjors. Alles was in orde een grote kamer met een grote douche en alle benodigde voorzieningen. Gezellige mensen en overheerlijk ontbeten met vers gebakken brood. Een dikke aanrader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.